Actueel

Geluk is dat je elke dag opnieuw kunt beginnen met de rest van je leven.

Hoi lieve mensen,

Ik voel dat mijn sabbatical langzaamaan klaar is.
Na een periode van druk en bezig (december), ziek en zieker (januari), stil en tevreden (februari) en blij en energiek (maart) is het tijd om weer de wereld in te stappen. Uit mijn heerlijke cocon.
Natuurlijk heb ik de afgelopen weken stil gestaan bij de vraag wat ik nu werkelijk wil. Hoe ik verder wil met mijn praktijk en hoe ik opnieuw wil beginnen.
Opnieuw beginnen betekent voor mij “met nieuwe ogen kijken”.
Als ik het leven creëer dat ik graag wil, dan is het belangrijk dat ik mijzelf realistische doelen stel die ik kan verwezenlijken, zodat mijn dromen uiteindelijk werkelijkheid kunnen worden.
Voor mij staat op nummer één dat ik plezier heb in het leven. Dingen doe waar ik blij van word. En daar wil ik tijd voor maken en houden.
Deels is dat werk, maar voor een groter deel is dat genieten van mijn man, kinderen en kleinkind. Wroeten in de tuin. Lekker koken. Een boek lezen. Wandelen. Of simpelweg voor mij uit staren.

* Om dit allemaal te verwezenlijken wil ik 2 dagdelen gaan werken in de praktijk. Dit zal in principe de dinsdag en woensdag zijn, in Haarlem.
Deze praktijkdagen wil ik mijn Rebalancing kwaliteiten benutten. Dus als je graag een ontspanningsmassage wilt, dan zoek ik met jou een andere goede masseur.
Voor mij betekent Rebalancing zelfonderzoek, meditatie en lichaamswerk. Via het lichaam op onderzoek naar de authentieke jij, waarbij jij ook een belangrijke bijdrage hebt te leveren. Een sessie is als een mooie gezamenlijke dans.
Mijn eerste praktijkdagen zullen zijn op 5 en 6 april.
Behalve 1 op 1 werken in de praktijk geniet ik ook van groepen begeleiden, doceren, confronteren. Vandaar dat je ook altijd mee kan doen met een training of inspiratie moment.

 

* Ik heb een serie inspiratieochtenden ontwikkeld om samen met anderen een moment te hebben om stil te staan en bij te tanken.  Aan de hand van verschillende thema’s zullen de ochtenden gevarieerd worden ingevuld met meditatie, beweging, massage en zelfonderzoek.  Een mogelijkheid om weer contact te maken met die diepere laag in jezelf. Zodat je daarna weer energiek, geïnspireerd, vrij en blij verder kan gaan. Zie ook: https://www.mariskagieskes.nl/trainingen/inspiratie-ochtenden/
Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen.

* Op 1, 8 en 23 april geef ik weer een drieluik Gronding. Deze workshop bestaat uit 3 dagen ("drieluik") waarin je leert om te gronden. Wanneer je gegrond bent, ben je verbonden met jezelf en met wat je doet. Goede gronding betekent ‘in je kracht staan.’ Met de voeten stevig op de grond. Je bent helemaal in verbinding met jezelf én met de wereld om je heen.

* Daarnaast blijf ik de 'aquabalance dagen' geven. Door de ontspanning van het warme water en door het wegvallen van een deel van de zwaartekracht kan het lichaam alle onnodige spieractiviteit achterwege laten. We laten als vanzelf los. Therapeutisch gezien een ideale situatie waarin afvalstoffen kunnen worden afgevoerd, spanningen en blokkades opgelost. De ontspanning wordt meteen merkbaar in de ademhaling. Die komt tot rust, verdiept en verlangzaamt.

Bij alles staat daarin mijn helpende hand op jouw pad centraal.
Zoals op mijn site staat:

Ik bied een helpende hand om je te verbinden met jezelf, met anderen en met de natuur.
Zodat daarmee je eigenheid tot bloei kan komen en de wereld een stukje mooier wordt.

Mail of bel gerust als je een afspraak wilt maken. Ik zal je met “nieuwe ogen” begeleiden.
Wie weet tot snel!