Moeder-dochter retraite

Een weekend voor moeders en dochters.
In een prachtige omgeving, met heerlijk biologisch en vegetarisch eten uit de streek, lekkere bedden en liefdevolle begeleiding, zullen jullie jezelf en elkaar door middel van verschillende structuren volledig ontmoeten.
Niet alleen van moeder tot dochter maar ook van mens tot mens.

Programma:
Onderzoek toont aan dat geen band in het leven zo belangrijk is als de band tussen moeders en dochters. Ze is belangrijk voor het ontwikkelen van een eigen identiteit, voor het aangaan van gezonde relaties en een algeheel gevoel van welzijn en zelfvertrouwen. Tegelijkertijd kan die band ook best ingewikkeld zijn.
Bijvoorbeeld door opgekropte boosheid, een loyaliteitsconflict of doordat de moeder pijn uit háár verleden onbewust doorgeeft.
Hoe zit dat bij jullie?
Daar gaan we dit weekend de tijd voor nemen. Door middel van zelfonderzoek, yoga, systemisch werk, aanraking, uitspreken van verlangens, loslaten, verbinden en natuurlijk ook door simpelweg plezier te maken en verwend te worden!

De begeleiding is in handen van:
Mariska Gieskes, Rebalancing therapeut;
Ine van der Vliet, psycholoog en yoga docent;
Loes van der Vliet, piloot en coach.
Samen hebben we professioneel de nodige ervaring maar vooral is onze moeder-dochter band met elkaar liefdevol, zorgvuldig en eerlijk. Dat heeft gemaakt dat we elkaar graag ontmoeten en zowel diepgravende gesprekken kunnen hebben als heerlijk kunnen lachen samen.
En dat gunnen we alle moeders en dochters!

Praktisch:
Voor moeders en dochters ouder dan 16 jaar.